En rörmokare i Norrort som fixade vattenläckan

En rörmokare i Norrort som fixade vattenläckan

Hallå, hallå på er alla som har tagit er tiden att komma hit till min blogg för att se vad jag ska skriva om idag. Det som var på tapeten för min del i förra veckan var att jag behövde få tag i en rörmokare i Norrort för det läckte vatten i ett rör nere i källaren. Det var tur att jag upptäckte vattenläckan för jag går sällan ner i källaren, men så letade jag efter katten som varit spårlöst försvunnen i flera timmar och gick då ner i källaren. Katten var inte där men jag upptäckte då en vattenpöl på golvet och lokaliserade läckan till ett rör, och jag som aldrig tidigare behövt vända mig till någon rörmokare förstod att det var läge att göra det då. Jag vände mig till en rörmokare i Norrort som jag hittade på nätet när jag googlade, och jag ringde upp till SHM Bygg och VVS och de kunde hjälpa mig på en gång, vilket gjorde att jag kände en stor lättnad. När jag väntade på att rörmokaren skulle ringa på dörren såg jag katten smyga omkring i granhäcken så även det blev en lättnad. Det var en trevlig rörmokare som berättade att företaget som han är anställd på har funnits i elva år och att de kan utföra det mesta inom VVS, alltifrån rördragningar till reparationer och installationer av värmesystem. Röret behövde bytas ut och det tog ett par timmar, och när ändå denne rörmokare i Norrort var här inspekterade han övriga rör i huset men de var okej. Nu vet jag att det här är ett bra företag och jag kommer vända mig till dem igen ifall det blir nödvändigt, och behöver någon av er som befinner er i Norrort en rörmokare tycker jag att ni ska kontakta SHM Bygg och VVS. 


Kommentarer är stängda.