SPA och massage i Halmstad

SPA och massage i Halmstad

Glad alla hjärtans dag på er!

Hoppas ni har en fin och kärleksfull dag. Jag och min sambo har bokat oss för SPA och massage i Halmstad ikväll, det ska bli så mysigt. Brukar ni göra något särskilt på alla hjärtans dag? Vi är ganska romantiska av oss så vi tycker det är mysigt. Egentligen behövs ju inte en särskild dag för att visa kärlek och uppskattning, och vi är som tur är bra på det även andra dagar på året. Men samtidigt tycker vi att det är roligt att göra något särskilt den här dagen också. Så den här gången blir det SPA och massage och så ska vi stanna över så det blir lite extra lyxigt med övernattning och hotellfrukost imorgon.

Jag hoppas att du också blir bortskämd och om du inte är i ett förhållande så se till att skämma bort dig själv för det är jag helt säker på att du är värd. Jag förstår känslan när man är singel och när alla ballonger, blommor och nallar är överallt inför den här dagen, det är inte särskilt roligt. Och det kan ofta göra att man känner sig ännu mer ledsen och ensam, jag var singel länge innan mitt nuvarande förhållande så jag vet. Men man får försöka att göra något för sin egen del, köpa hem nåt gott att äta och kolla nån bra film. Eller tända ljus och ta ett bad och lyssna på musik.

Om du har fler singelkompisar så hitta på något tillsammans! Jag vet, när man är singel vill man inte ha råd från någon som är i ett förhållande om det är vad man själv önskar att man var. Jag hoppas oavsett att du gör något roligt, vare sig det är själv, med vänner eller din kärlek.

Ha en fin fredag och en härlig helg!


Kommentarer är stängda.