Perma-Lack i Askim AB

Perma-Lack i Askim AB

Tjenare mors på er folket! Jag hoppas att ni haft en riktigt bra dag så här långt och att ni snart får koppla av med att göra något ni tycker om. Jag tänkte att jag skulle skriva till er för att berätta om ett företag som heter Perma-Lack i Askim AB då det är flera som sagt att de är intresserade av att kunna få hjälp inom bilvård i Mölndal eller Askim. 

Jag är en trogen och lojal kund till Perma-Lack i Askim AB och har alltid varit nöjd med det här företaget och deras kompetens när det gäller att göra bilen riktigt fin, så vänd er dit, ni som behöver bilvård i Mölndal med omnejd. Personalen har jobbat länge i branschen och de kan hjälpa de allra flesta med det som de önskar få hjälp med när det gäller det här med bilvård i Mölndal. Jag har tyvärr ett par bekanta som vände sig till ett annat företag en bit bort, de fick inte den hjälp som de var ute efter, och det kan nog bero på att det finns företag i den här branschen som inte alls har den kompetens som de utger sig för att ha. Jag tror att de flesta företagen är rätt så bra, men vet man inte till vem man ska vända sig finns alltid en viss risk för besvikelse. Jag har svårt att tro att den som lämnar sin bil till MT Perma-Lack i Askim AB skulle bli besviken. Med tanke på att det är flera läsare som efterfrågat något företag inom bilvård i Mölndal, Askim eller i dess omnejder så ville jag idag ge er tipset på det här företaget. Med detta sagt ska jag ta och avrunda detta inlägg som jag hoppas kan vara till hjälp för er. 

 


Kommentarer är stängda.