Inspiration från en redovisningsbyrå i Helsingborg

Inspiration från en redovisningsbyrå i Helsingborg

Hej alla grymma entreprenörer där ute!

Är ni som jag att ni kan få massa inspiration och motivation från andra entreprenörer på sociala medier? Jag tycker det är mest givande att följa starka och modiga kvinnor som vågar gå sin egen väg och förverkliga sina drömmar. Just nu följer jag en redovisningsbyrå i Helsingborg som har ett så härligt flöde på instagram.

De blandar tips och råd, men också pepp och väldigt mycket komiska inslag. Det gör att man får både gott om skratt och massvis med motivation. Inte trodde jag att en redovisningsbyrå kunde vara så rolig att följa, et är ju inte mitt område egentligen. Men det är just det som är så härligt med sociala medier tycker jag, att man verkligen hittar så mycket härliga människor som man troligtvis aldrig hade fått kontakt med annars. Att nätverka är så mycket enklare och roligare idag för det finns så mycket möjligheter.

Speciellt härligt tycker jag det är att följa människor som precis som jag utmanar den där förbaskade jantelagen! Man ska visst tro att man är någon och inte be om ursäkt för vad man vill ha och vad man gör, eller inte gör. Det finns så mycket spännande potential i oss alla när vi slutar bry oss om vad andra tycker och tänker och gör vår grej.

Sen uppskattar jag verkligen människor som lyfter och stöttar varandra, det är så tråkigt och meningslöst med avundsjuka. Dessutom får man mer energi själv av att ge positivt stöd till andra än om man sitter och är bitter över något nån annan har som man själv inte har. De har säkert jobbat hårt för att komma dit och det är upp till dig om du ska jobba för det du vill förverkliga eller om du fortsätter låta det vara en fantasi.

Hitta de du tycker inspirerar dig, oavsett om det är en redovisningsbyrå eller idrottare. Möjligheterna är serverade på silverfat! Ha nu en härlig dag!


Kommentarer är stängda.