Hypnos och samtalsterapi i Jönköping

Hypnos och samtalsterapi i Jönköping

Hej på er!

Nu måste jag berätta om något nytt jag testat. Jag har ju tidigare berättat att jag gått i samtalsterapi hos en fantastisk kvinna i Jönköping. Den här kvinnan heter Katarina och jobbar verkligen för att man ska få en helhetshälsa och när jag var hos henne sist så föreslog hon att jag skulle prova hypnos.

Jag var först lite skeptisk men när hon berättade mer om det blev jag nyfiken. Hypnos kan hjälpa en att få ännu djupare insikter och förståelse för reaktioner och livsmönster. Jag kände att det kunde vara att bra komplement till samtalsterapin och bokade en tid. Jag var där igår och det var en fantastisk upplevelse. Nu har ju jag sedan innan fått förtroende för Katarina och jag känner mig trygg hon henne, det tror jag är en förutsättning för att det ska bli en givande session. Men å andra sidan så har den här underbara kvinnan fått mig att känna mig lugn och välkommen ända från första början.

När man får alla de här värdefulla insikterna och ser allt så mycket klarare så går man sedan där ifrån med ett härligt lugn inombords. Men inte bara lugn utan även ny energi för att det är som att blockeringar släppt och därmed frigjort en friskare energi. Hypnos kan också hjälpa mot stress, oro och ångest så prova gärna om du kämpar mot det.

I Jönköping hittar du Katarina som driver Samklang för Helhet och Hälsa, och det är verkligen vad namnet säger en möjlighet att uppnå en helhetshälsa och uppleva sann samklang i kropp och själ. Sen är det upp till dig om du vill göra bara samtalsterapi eller även testa hypnos, jag kan rekommendera att göra båda. Jag mår så bra av att ha gjort det här, men sen är det ju något man behöver underhålla också.

Just nu så passar jag på att skicka en hel massa goda energier till er läsare, ha en underbar dag!


Kommentarer är stängda.