Fotvård med min sambo

Fotvård med min sambo

Äntligen fredag!

Välkomna till ett nytt bloggen och till ett nytt inlägg. Dagarna rullar i lika högt tempo som vanligt och snart är det måndag igen, men först har vi en helg som vi ska njuta av. Jag fick precis ett sms av min sambo där han sa att han skulle plocka upp mig på jobbet om någon timme för att vi skulle åka och få fotvård hos Eco klinik Wislanda i Växjö, ibland har man det för bra. Det är lite kul för både jag och min sambo tycker väldigt mycket om fotvård och spabehandlingar, det är faktiskt den första killen som jag träffat som uppskattar detta. Han arbetar som snickare och måste därför alltid ha skor med stålhätta så jag förstår att han har ett behov av fotvård emellanåt, för de där skorna är verkligen inte bra för fötterna. Visserligen skyddar de foten från skador men när det kommer till fötternas välmående så är de inga ideala skor.

Vi brukar åka på fotvård och pedikyr några gånger om året och det är alltid skönt att få en stund med sin sambo utanför lägenheten. Våra liv består mestadels av jobb, middag och sömn så därför försöker vi på helgerna allt som oftast att hitta på lite saker tillsammans. Jag tror att det är väldigt viktigt i en relation att man inte blir för bekväm med livet utan att man tar vara den lediga tiden och visar lite extra uppskattning till sin älskade. Det är också alla hjärtans dag idag som jag helt har missat men förhoppningsvis så har min sambo något i gärningen och jag kan säga att fotvård är en väldigt bra början. Vi får se vad som händer under dagen och kvällens gång. Hur firar ni denna speciella dagen? Kanske har jag någon mer läsare där ute som går på fotvård.  


Kommentarer är stängda.